2016. szept. 20.

Felhők fölött 3 méterrel.

Ehhez most nem tudok fülszöveget, és .pdf-et hozni, mert meg vettem a könyvet. Aki esetleg nem szeretne olvasni, annak mondom, hogy van film is. ;)
Vélemény:
Baromi jó lett. Bevallom sírtam rajta. Hugo, Babi, Csirke (igen, komolyan), és még sok mások. Gyönyörű sztori lett. 
Hugo van a képen. Ennél a résznél (is) sírtam. Nem akarok spoiler-ezni, de nem lesz happy end. Nem fogják 3 méterrel a felhők felett érezni magukat... Ezt muszáj volt .
Figyelem spoiler veszély!!!
Csirke... :( Miért kellett meghalnia? Igen, itt is szomorú rész van. És igen, itt is sírtam.
(A képen Babi és Hugo látható... <3)
(Hugó + Babi)

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolta krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal  elkerülhetetlen. Babi a tehetős felső középosztálybeli családból származik, akik korlátok között nőttek fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hugo ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

Csirke megkérten Daniela kezét, majd a verseny után, oda szerette volna adni a gyűrűt. Ez természetesen nem történt meg... :(, mert Csirke... egy balesetben... meghalt. De, ha ez még nem elég, akkor az is ráadás, hogy Babi és Hugo szakítanak, és a végén nem jönnek össze. Itt már lehetne zsepiért nyúlni. De a történet mégis megragadott. Érzelmekkel teli, és gyönyörű (a történet is, nem csak Hugo). Ajánlom, hogy nézd, avagy olvasd el.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése